Vizita la Gradinita cu program normal Dascalu


picture-2994

Asa cum ne asteptam, vizita noastra la Gradinita cu program normal din comuna Dascalu a adus multa bucurie in sufletele copiilor la care am ajuns dar si multa veselie in randul copiilor nostri. Drumul pana acolo a fost scurt datorita entuziasmului aratat de pitici iar felul in care am fost primiti, ne-a  impresionat profund.

Am primit buchete de flori aduse de ei din gradina, ne-au cantat, ne-au recitat poezii si apoi ne-am jucat. Momentul impartirii dulciurilor a fost unul mult asteptat.

Lipsa jucariilor din salile de clasa ne-a intristat dar cel mai dureros a fost cand educatoarele ne-au impartasit cat de mult se bucurau nu neaparat de rechizitele de tot felul, pe care le-au primit cu multa, multa bucurie nedisimulata ci de topurile de hartie alba A4 pe care le-am dus. Ne spuneau cat de greu obin material didactic si cate cereri trebuie sa depuna pentru asta. Numeroasele lucrari expuse pe peretii claselor ne-au demonstrat ca doamnele acelea chiar se ocupau de ei iar copiii lucrau frumos.

Faptul ca iau vazut pe colegii lor intr-un alt fel de mediu, i-a pus pe ganduri pe piticii nostri care au ajuns sa aprecieze mai mult confortul casei lor, pline de dragoste si de ce nu si de jucarii.

S-au adunat saci de jucarii si jocuri si profitam de ocazia aceasta va multumim pentru sprijinul acordat . A meritat efortul.
Am vazut multe zambete si multe sclipiri de fericire in ochi.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)