Parinti


Ce spun mamicile si taticii ?

Tot ce e Tamer vi se datoreaza.Mai tineti minte cand imi ziceati ca pana terminati de scris exercitiie,el le si rezolva?…mai tineti minte ca doar el a vrut pian si in plina iarna mergeati cu el in Pipera? ….pana am ajuns la Junior School am schimbat 3 gradinite, deci aveam experienta. Ati fost ca o familie, de asta banuiesc ca e apropiat si acum. O sa va trimit diploma cu locul 2 pe tara la MATEMATICA. Nu-l poti obtine doar cu ce faci la scoala , se vede baza…despre geografie ce sa zic,doar de la gradi le stie. Si multe, multe altele.

Elena Bulut

Inainte sa mearga la gradinita Junior-School, Ioana, singurul nostru copil, avea aproape 3 ani. Observam la ea ca se simtea ca si cum era divinitatea unei noi religii si toti ceilalti cu care interactiona era adeptii acesteia. Parintii si bunicii, eram precum preotii ei, iar ceilalti adulti niste credinciosi loiali ai acestei religii care ii umpleau lumea si isi aratau admiratia pentru scumpa zeitate. Ceilalti copii, neimpartasind aceiasi admiratie ca si adultii, erau iesiti din aceasta ecuatie si atunci erau tratati fie fara niciun interes, fie uneori cu mici “atacuri”.
Acest comportament social “agresiv” ne nelistea si ne faceam griji cu privire la dezvoltarea emotionala a Ioanei. Dupa ce in toamna lui 2011 a inceput sa frecventeze gradinita Junior-School din Cosmopolis, Ioana a suferit o schimbare revolutionara benefica in doar cateva luni. La scurt timp am fost uimiti sa o vedem facand primul pas in abordarea altor copii la locul de joaca, mult mai linistita si mai “inteleapta” emotional, impartind lucrurile cu ceilalti copii si incercand sa se integreze in grupuri.
Un element fundamental in aceasta transformare a fost atractia pe care a inceput sa o aiba fata de colectivul gradinitei. Una dintre doamnele educatoare, Rebeca, preferata Ioanei, precum si prieteniile cu ceilalti copii au devenit in scurt timp motive care o faceau sa planga ca vrea la gradinita chiar si cand eram nevoiti sa o tinem acasa fiind bolnavioara. Recomand gradinita Junior-School cu cea mai mare caldura!

Cosmin Cosma

Fetita mea are acum 6 ani si este la gradinita Junior School Pipera de cand avea mai putin de 3 ani. Au fost 3 ani foarte frumosi pentru noi, in care am vazut o evolutie datoarata interesului si grijei cu care copilul a fost trata de-a lungul timpului.
Cu educatoarea de la clasa, Miss Doina, Anna a avut de la inceput o relatie speciala, s-a simtit mereu apropiata si am trait mereu cu un sentiment de siguranta ca fetita mea se duce cu drag la gradinita, mai ales atunci cand este Miss Doina la clasa.Anna, fetita mea s-a simtit mereu in siguranta alaturi de Miss Doina si sunt recunoascatoare deoarece aceasta a participat active la primii ani de viata ai copilului si a ajutat mult al dezvoltarea acesteia.
De asemena, am apreciat mereu varietate de activitati care au fost propuse de gradinita, atat ca si optionale, cat si evenimente organizate cu toata grupa.
Recomand clasa Miss Doinei cu incredere si drag.

Iulia Stockton

Cel mai important lucru pe care toti parintii il cauta in zilele noastre este acel sentiment de liniste si incredere ca puiul tau este in siguranta atunci, cand nu esti langa el..

Recomand Gradinita Junior School cu cea mai mare caldura tocmai din acest motiv, pentru ca aici vei gasi sigurantă si protectie pentru copilul tau care vine din suflet…

Si nu doar atat, cunostintele pe care fetitza mea le-a dobandit in decursul celor 3 ani sunt mult peste ceea ce ar fi obtinut intro alta gradinita fie ea de stat sau particulara, iar acest lucru se datoreaza exclusiv profesionalismului personalului si a profesorilor, care prin activitatile pe care le-au creat si pe care le-au aplicat au reusit sa scoata la lumina talente pe care nu credeam ca le-ar avea copilul meu.. Multumesc.

Diana Vasili

Familia Iliescu-Zigmund, isi exprima multumirea fata de Gradinita Junior School, si va transmite mult succes in activitatea dumneavoastra viitoare.

In urma frecventarii cursurilor gradinitei dumneavoastra, copiii nostri: Andrei si Ioana Iliescu-Zigmund, au dobandit numeroase cunostinte sfecifice varstei si si-au dezvoltat abilitatile de relationare si comunicare. Suntem foarte multumiti si de personalul gradinitei, de materialele didactice puse la dispozitie si de activitatile prestate in cadrul programelor scolare.

Andrei, care era foarte timid, a inceput sa relationeze usor cu alti copii si in mare parte a reusit sa-si invinga emotiile din timpul serbarilor cu public.

Ioana a devenit mai ordonata si mai organizata.

Amandoi copii au dobandit cunostinte solide de aritmetica, romana, engleza si de dans.

Recomandam cu caldura si incredere Gradinita Junior School tuturor parintilor.

Familia Iliescu-Zigmund

Ce reprezinta ptr noi Junior School? Nu pot sa cuprind intr-un mesaj tot ce am de spus asa ca am sa dau cateva exemple.Este locul unde fiica mea, a invatat primul cantecel “Alunelul”, unde a invatat sensul cuvintelor “excelent” si “foarte bine”. Amalia a avut intotdeauna probleme cu somnul, mult timp a refuzat sa doarma la pranz, trebuia sa o plimbam cu masina pentru a dormi; Asa ca intelegeti cat de bucuroasa am fost in ziua in care mi-a spus sa-i pun pijamale in gentuta pentru ca ea vrea sa dorma la gradinita cu prietenii ei. Imi amintesc cand m-a sunat sotul meu intr-o zi sa-mi spuna foarte mandru ca se intalnise cu un prieten iar Ami i-a spus respectivului ” I am glad too see you ” in conditiile in care ea nici nu avea 3 ani si facea engleza la gradi de cateva luni. Mare ne-a fost uimirea in ziua in care Amalia ii explica fratiorului ei mai mic cum sa manance cu furculita si ii spune “La masa nu vorbim si pe jos nu murdarim”

Pentru noi Junior School este mai mult decat un prieten de-o viata, este un membrul al familiei noastre, este locul unde imi pot lasa copii fara sa imi fac griji.

Noi va multumim ca a-ti aparut in viata noastra si ca sunteti implicati in educatia copiilor nostri.

Rodica Mihai

Felicitari unei mamici de exceptie care a ales sa creze pentru dragii nostri copilasi un mediu extrem de cald si primitor, un cadru educational de o inalta calitate.
David, baietelul meu a fost privilegiat sa-si petreaca cei 2 ani de gradinita sub supravegherea si grija unor oameni calzi si iubitori care s-au straduit si i-au aratat cum nu se poate mai bine primii pasi in dezvoltarea cunostintelor si aptitudinilor.
As vrea sa subliniez ca a acumulat cunostinte de limba engleza la un nivel net superior celor predate ulterior la scoala.
Despre Gradinita Junior School nu pot vorbi decat la superlativ, si o spun cu mare sinceritate.

Inca o data toata admiratia mea.

Elena Balta

Ne bucurăm ca am ales gradinita Junior Scholl pentru copilul nostru care s-a integrat foarte repede in colectiv datorită educatoarelor care au dat dovada de mult profesionalism implicând-o in diverse activități.Cursurile optionale au fost deosebit de utile si au contribuit la dezvoltarea armonioasa prin cursurile de dans si sporirea creativitati prin cursurile de olărit la care Cosmina a participat cu mare plăcere.Un alt aspect important este meniul diversificat care le este asigurat copiilor.Mult succes in continuare!

Gabriela Chirila

Hello,

I want to thank the whole team of Junior Pipera School!
And especially to miss Irina, miss Doina and miss Draguta who always being opened to us in case of any questions and supported our son.
We moved to Bucharest and were worrying how our child will adopt to completely new environment. And shortly we understood we should not at all. It was a really big pleasure for our son Illia to stay in the kindergarten. Our son found a lot of new friends, started speak English and ran to the kindergarten every single day. Sometimes even on weekends our son wanted to go to kindergarten and for us as parents it was a sign of great atmosphere and real professionals in the kindergarten!
From the educational side we received expected level, every week we received exercise books to review the results of the classes. Also there are a lot of interesting classes except of the regular ones are available, like Creative course, Swimming pool, Carate, Theater, English and German Clubs, and others.
Also would like to mention about inside and outside events organized for kids and parents which always were amazing and fun!

Thanks,
Nataliia Siretska

Enjoy this blog? Please spread the word :)