Junior School din zona Doamna Ghica- Gherase


laura-gradi-0583

Junior School din zona Doamna Ghica- Gherase

Str. Corabia Nr. 63, sect 2

Langa Gradinita de stat cu program normal 276 si Centru Curativ Corabia.

Ce m-a determinat sa deschid un alt sediu Junior School? Am sa va spun o poveste….

Iarna trecuta, am fost invitata de catre o prietena la o intalnire pe care baietelul ei o avea cu fosta educatoare intr-un loc de joaca. Pentru ca apucasem sa promit si nu erau alte variante mai atractive sa ne petrecem dupaamiaza, am plecat pe un viscol groaznic, la capatul Bucurestiului(undeva pe langa Cora Pantelimon). Marea mea surpriza a fost sa constat ca acolo, erau veniti o multime de copiii, cu varste intre 3 si 9 ani, toti pentru Mara, actuala sau fosta lor educatoare. Majoritatea locuiau in nordul orasului si deci s-au aventurat , ca si mine, prin zapada.

Privind din afara, imaginea ei inconjurata de pitici,(care mai decare mai vorbareti, dornici sa o puna la curent cu noutatile din viata lor) era impresionanta. Am inceput sa ma gandesc…cum poate ea, sa adune si sa fascineze in continuare, dupa doi ani, copii care ajunsesera deja in clasa a II…..cat de speciala trebuie sa fie?

Treptat m-am surprins gandindu-ma ca, mi-as dori ca si copilul meu sa aiba parte de cineva ca ea…sa il modeleze, sa il coordoneze. Primi pasi sunt esentiali. Acum incepem sa cladim. Fara o baza solida totul se naruie mai devreme sau mai tarziu.

Dupa multe intalniri si mult mai multe ore de discutii, am tras concluzia. ESTE SPECIALA! Si am facut in asa fel sa vina la noi.

Asa a luat nastere gradinita din Teiul Doamnei.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enjoy this blog? Please spread the word :)